Как Кубрат Пулев стигна до офертата за имот и има ли път назад от изгодната сделка?


Как Кубрат Пулев стигна до офертата за имот и има ли път назад от изгодната сделка?
Снимка: Karolina Shuleyevska / LAP.bg

6934 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев може да се сдобие с имот в "Драгалевци" чрез изгодна оферта. За това информираха от "Спаси София", а впоследствие от Actualno.com потърсиха мнението на кмета на район "Витоша" Теодор Петков.

Именно Петков носи отговорността да внесе въпросното искане на Кобрата в Комисията по архитектурата. Как обаче няма търг за продажбата на парцела и защо Кубрат Кулев на практика няма конкуренция за имота?

Оказва се, че всъщност Кобрата се води съсобственик на този имот със Столична община. Така законът му позволява да го придобие. Ето какво точно заяви по темата Теодор Петков пред Actualno.com:

"Кубрат Пулев е съсобственик със Столична община. И за това се продава без търг и без конкурс. Всеки един съсобственик има право по закон да придобие имота".

Самият парцел се намира в квартал "Драгалевци" - под Природния парк "Витоша". Любопитното е, че всъщност парцелът е в съседство с друг имот, който е собственост на Кубрат Пулев.

Решението обаче не е крайно. От кого зависи цената и продажбата на имота на Пулев - четете в Actualno.com.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички