Фюри обяви кога е следващият му мач и призна: Чакам Уайлдър, за да си взема колана най-накрая


Фюри обяви кога е следващият му мач и призна: Чакам Уайлдър, за да си взема колана най-накрая
Снимка: Guliver/GettyImages

8484 0

Бившият световен шампион в тежката категория на бокса Тайсън Фюри постигна своята 28-а победа на професионалния ринг. Това се случи с нокаут срещу Том Шварц в Лас Вегас.

След края на срещата пък Фюри разкри кога ще бъде следващият му мач и заяви, че иска да вземе колана на WBC, който в момента е притежание на Дионтей Уайлдър. Припомняме, че двамата се боксираха през декември, когато не бе излъчен победител.

"Благодаря на Господ, че ми помогна за тази победа днес. Благодаря и на Америка за подкрепата. Най-важното за мен днес бе да се забавлявам, да свърша работата си и да го притисна с леви крошета. Завърнах се, готов съм, дайте ми всички съперници.

Надявам се всички днес в Лас Вегас да са се забавлявали така, както аз го направих тази вечер. Благодаря на "Top Rank", никога не съм виждал подобна агенция, страхотни сте.

КОЛКО ПАРИ СПЕЧЕЛИХА ФЮРИ И ШВАРЦ ЗА МАЧА СИ В ЛАС ВЕГАС?

21 септември или 5 октомври е датата за следващия ми мач. Ще направя още един подгряващ двубой, а след това искам среща с Дионтей Уайлдър и да си взема този колан най-накрая."

След края на интервюто пък Тайсън Фюри взе микрофона и изпя песента на "Aerosmith - I don`t want to miss a thing" на своята съпруга Парис Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички