Джошуа изригна с ясно послание до Кобрата, Уайлдър и Фюри

Антъни Джошуа се върна на световния връх, след като победи в реванша Анди Руис и вече се обсъждат вариантите за следващ негов съперник. Сред най-възможните опции са Тайсън Фюри и Дионтей Уайдър, които през февруари ще изиграят втория мач помежду си.

Джошуа сподели, че е отворен за бой с всеки един съперник, но няма никакво намерение да звъни, на когото и да било. Той очаква желаещите да го потърсят.  "Какво мога да кажа? Говоря за тези момчета от доста дълго време. Виждате този път се съсредоточих изцяло върху Анди и главата ми е на правилното място", заяви Джошуа.

Каза ли без да иска Руис на Джошуа как да го победи? (ВИДЕО)

Анди Руис може съвсем случайно да е дал съвет на Антъни Джошуа как да го победи, това пишат медиите на Острова. Британският боксьор изкова изключ...

"Когато Уайлдър, Ортиз, Фюри, Усик, Пулев и който още иска са наистина готови, да ми се обадят. До тогава, уважавам ги, но няма да продължа да ги търся. Руис го направи и остави наследство. Ако тези момчета искат да го направят, те също може да оставят следа. Когато им се обадя и всичко останало, започвам да губя фокус. Няма да насилвам нещата, а ще ги оставя да се случат по естествен път", допълни още световният шампион.

А какво каза Джошуа на Руис в момента, в който му отне шампионските пояси - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!