Бащата на Руис обяви причината синът му да загуби реванша с Джошуа

Бащата на Анди Руис-младши обясни защо неговият син загуби в реванша срещу Антъни Джошуа в Саудитска Арабия. Според мексиканеца, неговият син е сгрешил в това, че се е почувствал звезда. Както е известно, шест месеца след като сензационно отне на Джошуа титлите на WBA (Super), IBF, WBO и IBO, Руис му ги върна обратно, губейки в реванша.

"Анди си мислеше, че е в състояние да контролира теглото си. Но аз му казах преди месец: "Няма да стигнеш до битката с правилното тегло, ти усложняваш задачата си, защото ще се измориш. Няма да можеш да се движиш добре на ринга", заяви Анди Руис-старши, цитиран от "Boxing Social".

Анди Руис: Това е само началото, отново ще съм световен шампион

Анди Руис се закани, че отново ще стане световен шампион, след като първо се отдаде много повече на подготовка. Мексиканцът загуби от Антъни Джош...

"И нямаше никакъв начин да го накарам да промени нещо. Но сега той си е научил урока и възнамерява да се върне. Той не ни слушаше заради славата. Мотаеше се с приятели, устройваше купони и не слушаше отбора си. Това беше най-лошият тренировъчен лагер, който можеше да се направи", допълни бащата на боксьора. В същото време, Джошуа призна, че завижда на Руис за подготовката му за мача. Вижте подробности в този материал.

Още по темата

Please select answer!