Антъни Джошуа изуми с коментар за Кубрат Пулев


Антъни Джошуа изуми с коментар за Кубрат Пулев
Снимка: БГНЕС

34740 0

Антъни Джошуа продължава медийната си обиколка, след като успя да си върне шампионските титли на IBF, WBA и WBO в тежка категория на световния бокс, побеждавайки по катгоричен начин Анди Руис в реванша между двамата, който се проведе в Саудитска Арабия. 

В интервю за "Sky Sports" британецът говори за трудностите, които е срещнал по пътя към победата, както и за бъдещите си планове на ринга, които включват и мач срещу Кубрат Пулев. Той беше помолен да опише големите си съперници в тежка категория с по няколко думи, като коментарът му започна именно с Кобрата. 

"Кубрат Пулев идва със страхотна визитка, особено от аматьорския бокс, а освен това е част от спортно семейство - неговия брат Тервел също е боксьор. А скоро ще бъде един от задължителните ми съперници за запазване на титлата", сподели Джошуа по време на интервюто си. 

Другият задължителен претендент, срещу когото трябва да се изправи Джошуа, е качилият се в тежка категория Олександър Усик, като Ей Джей имаше интересен коментар за техниката, която бившият шампион при полутежките демонстрира. 

"Той идва от страхотна боксова школа и изповядва стила "удряй без да те удрят". Изучавам го внимателно, така че знам всички добри и слаби страни в неговата игра, тъй като и срещу него ще трябва да се изправя, за да запазя титлите си", каза Джошуа, който прояви страхотно уважение и към друг свой конкурент при най-тежките - Тайсън Фюри. 

"Той е страхотен боксьор, който вдъхновява стила си на ринга от Мохамед Али. Говори много извън арената, но на ринга е изключителен спортист. Много талантлив боксьор", отсече Джошуа. Междувременно самият Пулев коментира все по-голямата възможност да се качи на ринга срещу Ей Джей (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички