Звезда в тежка категория: Джошуа достигна предела на силите си, вече съм по-добрия боксьор

Британският боксьор Дилиън Уайт е на мнение, че неговият сънародник и бивш световен шампион - Антъни Джошуа, вече е достигнал предела на силите си и едва ли може да надгражда повече. Уайт смята, че той вече е успял да задмине Джошуа и е постигнал голямо подобрение от сблъсъка между тях в края на 2015 година, когато Джошуа го нокаутира в седмия рунд.

"Когато се бих с Джошуа, той вече беше достигнал предела си. Той има олимпийски тренировъчен цикъл зад гърба си, толкова много години зад себе си, а аз тепърва започвах. Нещата обаче се промениха", смята Уайт.

Антъни Джошуа призна: Не знаех къде съм след трети рунд срещу Руис

Бившият световен шампион в бокса тежка категория - Антъни Джошуа, разкри какво се е случило с него по време на двубоя срещу Анди Руис, в който из...

"Имам нов план, изключително фокусиран съм, получавам добри отзиви от моите треньори. За Джошуа всичко се свежда до мускулна памет. Той вече удари лимита си, така че усещам, че може би съм се подобрил повече от него от последната ни битка", добави още той.

Междувременно стана ясно, че от щаба на Антъни Джошуа са заплашили новия световен шампион Анди Руис със съд (подробности четете тук).

Още по темата

Please select answer!