Зрелището Антъни Джошуа - Тайсън Фюри: Още през 2018 година!


Зрелището Антъни Джошуа - Тайсън Фюри: Още през 2018 година!
Снимка: Guliver/GettyImages

2689 0

Блянът на всички боксови фенове може да се осъществи. Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн заяви пред "Sky Sports", че е напълно възможно световният шампион да се изправи срещу Тайсън Фюри още през 2018 година - нещо, което дори в момента изглежда слабо вероятно заради слабата физическа форма на "Краля на ромите".

БОКСОВИТЕ ЗРЕЛИЩА, КОИТО ИСКАМЕ ДА ВИДИМ ПРЕЗ 2018!

"Говорих с Тайсън Фюри тази сутрин. Той дори се е свързал с Антъни Джошуа през уикенда, така че определено говорим по темата. Нека го кажа така - това е мач, за който бихме седнали и преговаряли да се случи още през 2018 година", категоричен е изпълнителният директор на "Matchroom Boxing".

"Знам, че иска хонорарите да бъдат разпределени 60:40, което е много далеч от това, което искаме ние. Но искаме да направим мач срещу Тайсън Фюри. Няма да е още следващият мач, защото имаме друга идея. Искаме да спечелим всички колани, но е много вероятно това да е мач за Джошуа след лятото.

Готови сме да седнем на масата за преговори и да организираме този двубой. Джошуа иска този двубой - обади ми се веднага, след като Тайсън му е писал. Фюри иска да се завърне през април, но със сигурност мачът няма да е тогава. Но сме готови да го организираме през лятото или зимата на 2018 година", допълни Еди Хърн.

Очаква се първият двубой на Антъни Джошуа за 2018 година да е срещу Джоузеф Паркър - шампионът на WBО. Битката ще бъде на 31-и март и, въпреки че информацията не е официална, то на 99% всички около битката е уредено. Възможно е летният съперник за Джошуа да е Дионтей Уайлдър и годината да завърши именно със зрелищен двубой между него и Тайсън Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички