Жалка е офертата, която пратиха от лагера на Джошуа за следващия съперник

Промоутърът на Джоузеф Паркър - Дейвид Хигинс, разкри доста любопитна подробност. Паркър е получил предложение за двубой срещу Антъни Джошуа, но офертата е била "най-жалката в историята на бокса".

"Получих този странен имейл от Еди, но това сигурно е някаква шега, най-вероятно пощата му е била хакната. Това беше абсурдно ниска оферта. Може би това беше най-обидната оферта в историята на бокса. Ние очакваме 40% от приходите от срещата и това е разумно изискване, защото сме си спечелили ситуацията, в която се намираме", заяви Хигинс.

Джошуа допуска, че Кличко ще се върне в бокса и ще се бие с него

Ако всичко върви добре, следващата година носителят на титлите на WBA и IBF в тежка категория Антъни Джошуа ще проведе мач за обединение на всичк...

Опитният агент все пак вярва, че някой е "хакнал" пощата на Еди Хърн и е изпратил въпросната оферта. Самият Паркър изобщо не е реагирал добре на новината.

"Когато казах на Джоузеф каква е офертата, той просто се изсмя. Няма да отговоря на този имейл, защото не мисля, че това е Еди Хърн, мисля, че някой е влязъл в пощата му и се шегува. Смятам че Хърн уважава бокса и мисля, че Антъни Джошуа няма да иска да обиди Джоузеф Паркър по този начин. Джоузеф си е проправил пътя от дъното до върха. Мисля, че Джошуа знае и уважава това, така че не може Ей Джей или Еди да са направили тази абсурдна оферта", добави той.

Още по темата

Please select answer!