Жалка е офертата, която пратиха от лагера на Джошуа за следващия съперник


Жалка е офертата, която пратиха от лагера на Джошуа за следващия съперник
Снимка: Getty Images/Guliver

2678 0

Промоутърът на Джоузеф Паркър - Дейвид Хигинс, разкри доста любопитна подробност. Паркър е получил предложение за двубой срещу Антъни Джошуа, но офертата е била "най-жалката в историята на бокса".

"Получих този странен имейл от Еди, но това сигурно е някаква шега, най-вероятно пощата му е била хакната. Това беше абсурдно ниска оферта. Може би това беше най-обидната оферта в историята на бокса. Ние очакваме 40% от приходите от срещата и това е разумно изискване, защото сме си спечелили ситуацията, в която се намираме", заяви Хигинс.

Опитният агент все пак вярва, че някой е "хакнал" пощата на Еди Хърн и е изпратил въпросната оферта. Самият Паркър изобщо не е реагирал добре на новината.

"Когато казах на Джоузеф каква е офертата, той просто се изсмя. Няма да отговоря на този имейл, защото не мисля, че това е Еди Хърн, мисля, че някой е влязъл в пощата му и се шегува. Смятам че Хърн уважава бокса и мисля, че Антъни Джошуа няма да иска да обиди Джоузеф Паркър по този начин. Джоузеф си е проправил пътя от дъното до върха. Мисля, че Джошуа знае и уважава това, така че не може Ей Джей или Еди да са направили тази абсурдна оферта", добави той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички