Зауерланд разкри срещу кого може да излезе Кубрат в следващия си мач


Зауерланд разкри срещу кого може да излезе Кубрат в следващия си мач
Снимка: Instagram на Кубрат Пулев

2769 0

Кубрат Пулев иска да се насрочи нова дата за бой с Антъни Джошуа, след като контузия провали предната насрочена дата за битката. Това потвърди промоутърът на българина Нисе Зауерланд.

Кобрата все още има висока позиция в ранглистата и Зауерланд се надява, че отново ще се озове в позиция, в която да предизвика Джошуа. "Той все още е сред тримата или четиримата най-добри боксьори, така че битката с AJ не е забравена", сподели Нисе пред Sky Sports.

Попитан дали българският боксьор все още иска този бой:"Разбира се, че го иска. Не знам дали Антъни обаче ще желае. Това ще бъде голямо нещо за Пулев, както и за всеки друг, който се изправи срещу Джошуа. Той не е просто шампион, а голяма суперзвезда". 

Нисе посочи също така и като евентуален съперник за Кубрат - германският боксьор Мануел Чар. "Мисля, че Кубрат вече провежда леки тренировки и обмисляме следващия ход. Разбира се, че е много разочарован от проваления мач с Джошуа, който щеше да му донесе и много пари. Мануел Чар в момента трупа победи и определено би бил доста добра опция за Пулев."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички