Зауерланд: Пулев влезе в боя с Кличко като камикадзе, да бие му попречи...


Зауерланд: Пулев влезе в боя с Кличко като камикадзе, да бие му попречи...
Снимка: Instagram на Кубрат Пулев

2883 0

Промоутърът на Кубрат Пулев - Кале Зауерланд, най-после си влезе в ролята и се застъпи за своя клиент. Той говори за загубата на българина от Владимир Кличко, единствена в неговата кариера досега, като посочи, че причина за нея е станала грешка на треньора му - по онова време Ото Рамин.

"Мнозина говорят, че Кубрат бе нокаутиран от Кличко. Но вижте боя - първо, треньорът на Кубрат беше нов и за боя с Кличко Пулев нямаше никаква тактика. Сам той никого не послуша, а просто излезе да се бие. Но още в следващите му боеве видяхме друг Кубрат. Но дори и така той успя да разтърси Кличко хубаво, макар и да влезе в боя като камикадзе", заяви Зауерланд, цитиран от официалния сайт на братята Кличко.

"Ако погледнете реакцията на екипа на Кличко и я сравните с други негови битки, ще видите разликата. В ъгъла му всички подсочиха. Защо? Защото разбраха каква опасност представлява Пулев. Той обича да се бие с по-големи боксьори, мрази битките с онези, които му отстъпват по габарити", категоричен е немецът.

"Вижте кои боксьори е победил: Александър Устинов, Тони Томпсън, Александър Димитренко. Разбирам, че тези боксьори не са на нивото на Джошуа. Така че Пулев трябва да бъде много по-добър отпреди", завърши германецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички