Зауерланд: Кубрат иска да се бие с Дилиън Уайт в София


Зауерланд: Кубрат иска да се бие с Дилиън Уайт в София
Снимка: SportLive.bg

2011 0

Любопитна и положителна за българските фенове новина долетя от Великобритания днес. След като даде съгласието си за битка срещу Дилиън Уайт, българският боксьор Кубрат Пулев изрази надежда тя да се състои в родния му град София. Това обяви пред "Sky Sports" единият от промоутърите на Кобрата Нисе Зауерланд. Той посочи, че за Пулев няма да е проблем да се бие и на "О2 Арена", евентуално през юни месец.

"Брат ми е вече в контакт с Еди Хърн, аз също. Хубавото е, че и в София, и в Лондон, боят ще бъде достатъчно привлекателен от търговска гледна точка. В България Кубрат е национален герой, който продаде 20 000 билета, когато се бие в София. Дилиън е един интересен боец сам по себе си. Ще бъде голяма битка, откъдето и да го погледнем", каза Нисе Зауерланд.

Той посочи причините, които според него ще направят тази битка зрелищна и интересна за феновете - "двама големи претенденти, световната титла като двигател на боя и възможността да се биеш срещу Антъни Джошуа".

"Кубрат отново тренира, той се възстанови от контузията и е готов да се бие отново", допълни Зауерланд.

Той е сигурен, че Уайт също ще се съгласи да се бие с Пулев. Той би искал да си отмъсти на Джошуа, който му нанесе единственото поражение в кариерата на професионалист.

"Дилиън израсна като боец. Откакто се би с Чисора, той се подобри. Кубрат не е Лукас Браун или Роберт Хелениус. Той е различно ниво и вярва", каза още германският промоутър.

Припомняме, че досега Кубрат Пулев е провел два мача в София, като и в двата постигна успех. Той се наложи над Самюел Питър с технически нокаут и победи по точки Кевин Джонсън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички