Заканата на годината: Ще те бия до степен повече да не искаш да живееш

Антъни Джошуа получи много интересна заплаха преди да се изправи срещу Кубрат Пулев в мач за две от световните титли в тежка категория на бокса. Американското страшилище Дионтей Уайлдър обяви, че почти всички боксьори се страхуват от него, а в същото време, когато се качи на ринга, той ще направи всичко по силите си, за да пребие съперниците си така, че да не искат повече да живеят.

"Когато съм на ринга, аз съм заплаха за живота им", категоричен беше Уайлдър пред "Independent" в канонада срещу Антъни Джошуа и топ боксьорите в тежка категория.

ВИДЕО: Кобрата показа как се подготвя за мача с Джошуа

Кубрат Пулев се подготвя усилено за боя срещу Антъни Джошуа, който е на 28 октомври в Кардиф. Българинът повдигна завесата около това как протича...

"Те вече са ужасени от мен и, когато казвам "те", имам предвид топ боксьорите в категорията. Всички имат страх в сърцата си. На ринга съм Бронзовия бомбардировач, а извън ринга - просто Дионтей. Но всички знаят какво искам. Джошуа знае, Еди Хърн знае, феновете знаят. Аз искам него!", категоричен бе шампионът на WBC.

"Той не може да каже, че е най-добрият - та той дори не го знае, въпреки че е шампион. Сигурен съм, че си купи първия пояс от Чарлс Мартин. Антъни не беше готов, но вече е в позиция, в която не може да говори така.

Кубрат за Джошуа: Разучавал съм го повече от всеки друг боксьор

Кубрат Пулев смята, че Антъни Джошуа все не изцяло завършен боксьор, но според него победата му срещу Владимир Кличко само го е подобрила като бо...

Не си играя - това, което искам, е обединителен мач. Ти си шампион, аз съм шампион. Хората казват, че си най-добрият, говорят за теб. Но ти си страхливец, не можеш да говориш за себе си. Аз говоря сам за себе си. Аз съм най-добрият. Така че хайде да видим кой е по-добър", завърши Уайлдър.

Очаква се мач между двамата боксьори да има в първата половина на 2018 година, ако и двамата спечелят предстоящите си мачове. Двубоят на Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев е на 28-и октомври, докато Уайлдър се изправя срещу Стивърн седмица по-късно.

Още по темата

Please select answer!