"Worldboxingnews": Само Пулев и още четирима могат да спрат Джошуа на ринга


"Worldboxingnews": Само Пулев и още четирима могат да спрат Джошуа на ринга
Снимка: Gulliver/GettyImages

2104 0

Българският топ боксьор в тежка категория Кубрат Пулев е един от петимата в своя ранг в света, които могат да сложат края на победната серия на Антъни Джошуа. Изводът е на специализираното издание за бокс "Worldboxingnews".

Медията отбелязва, че британецът се оказва към момента един от най-страшните боксьори, излизали на ринга през последното десетилетие. твърдението е подкрепено с голямата му победа над Владимир Кличко, поясите на IBFи IBO, които притежава и серията му от победи с нокаут и без загуби. 36-годишният българин обаче би могъл да го спре.

"Пулев имаше нещастието да не играе срещу него през октомври, заради контузия в рамото. Понастоящем той изглежда като един от най-сериозните противници на Ей Джей, предвид опита и силата, които има. Тежкият 116 кг. българин вече е нокаутирал половината от опонентите в професионалната си кариера и това предполага, че Пулев има шанс да получи по-доброто от Ей Джей.

Докато Пулев не притежава отличния рекорд на Антъни Джошуа, това, което той има в запас, е страхотна енергия за толкова голям боксьор, но още по-важна е мотивацията да причини болка на всеки, който се озове на ринга с него.

Вече има разговори за това мачът между двамата да бъде насрочен за друга дата, а букмейкърите ясно показват, че Пулев не е абсолютен аутсайдер срещу Джошуа", гласи коментарът на "Worldboxingnews".

Другите четирима, които могат да пречупят англичанина, са Владимир Кличко, Луис Ортис, Тайсън Фюри и Джоузеф Паркър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички