Венци Стефанов със съвет към Кобрата за отношението му към хората


Венци Стефанов със съвет към Кобрата за отношението му към хората

5060 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов също коментира успеха на Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри. Той пожела успех на Кобрата, но отправи и един малко странен съвет, а именно да има по-добро отношение с хората, за да стане любимец на нацията.

"Като българин се радвам, че той победи. Следващото препятствие ще бъде 100% доста по-трудно. Пак като българин му желая успех. Като по-възрастен човек му пожелавам да има по-добро отношение с хората в заведения, по улици и т.н. Тогава наистина ще бъде любимец на българите", заяви Стефанов. 

Освен Кобрата имаме световен шампион и още три сребърни медала в борбата, което също е много голямо постижение. Не сме имали такива успехи от много години. Шапка свалям на Тайбе Юсеин, постигна голям успех. Надявам се, че ще се затвърди на Олимпиадата", допълни още босът на "белите" пред Sportal TV. 

Тази победа за Кубрат бе от изключително голямо значение и показа колко много е надраснал. За пътя му през последните години и какво означава работата с Ули Вегнер може да прочетете в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама