ВИДЕО: Всички подигравки, които Фюри отправи към Уайлдър в големия мач


ВИДЕО: Всички подигравки, които Фюри отправи към Уайлдър в големия мач
Снимка: Getty Images/Guliver

3208 0

Отмина повече от седмица от големия боксов сблъсък в Лос Анжделис между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри, но страстите от двубоя все още не стихват. Двамата направиха изключително зрелище за боксовия свят, а Фюри не пропусна да позабавлява публиката и в свой стил.

През целия мач Фюри се опитваше всячески да предизвика Уайлдър, правейки провокативни движения, с които да ядоса американеца, но и в същото време забавляваше феновете в залата, а и тези пред телевизорите.

От победоносно вдигане на своите ръце, до сваляне на гарда си и плезене с език - тези движения присъстваха сред репертоара на британеца в големия мач, на които Уайлдър на няколко пъти не се сдържа и отвърна на своя опонент.

Междувременно само преди няколко дни се навършиха десет години от дебюта на Тайсън Фюри в професионалния бокс. Къдрава коса, но с все същата телесна форма - вижте как е изглеждал британецът в този материал.

Ето и компилация от най-добрите провокативни действия на Фюри в мача с Уайлдър:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички