ВИДЕО: Точният момент, в който Джошуа получи сътресение от ударите на Руис


ВИДЕО: Точният момент, в който Джошуа получи сътресение от ударите на Руис
Снимка: Guliver/GettyImages

6027 0

След редица спекулации относно причината за загубата на Антъни Джошуа, Еди Хърн най-накрая излезе и обяви, че британецът е получи сътресение на мозъка по време на двубоя срещу Анди Руис. Промоутърът нарече вече бившия шампион "неразумен", като спомена, че безрасъдната му атака и контра отговор на Руис са се оказали решаващи в мача.

Именно в 3-ия рунд изглеждаше, че Джошуа ще вземе предимство срещу съперника си, когато успя да го прати в нокдаун. Британецът веднага обаче изостави стратегията си и побърза да потърси нокаут, в който да впечатли феновете в "Медисън Скуеър Гардън". Именно в този момент обаче дойдед контраатаката, която свари британеца неподготвен.

Във видеото под статията ще видите как Джошуа пропуска да нанесе любимия си удар - ъперкът с дясната ръка. Това доведе до откриване на главата му и Руис се възползва от това. Веднага с кроше в тила мексиканецът контрира и в този момент може да видите как Джошуа загуби представа какво се случва и допусна тотално падане на гарда - нокдаун №1 в полза на Руис. Оттам нататък Руис тотално смачка съперника си, а самият нокаут срещу Джошуа може да видите тук.

Иначе след поредица от спекулации във вторник вечер беше обявено, че реванш между Джошуа у Руис ще има (вижте кога в тази статия).

Ето го точния момент, в който Руис предизвика мозъчно сътресение за Джошуа:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички