ВИДЕО: С какво си запълва времето Джошуа, след като сдаде титлите си?


ВИДЕО: С какво си запълва времето Джошуа, след като сдаде титлите си?
Снимка: Guliver/GettyImages

10453 0

След шокиращата загуба на Антъни Джошуа от Анди Руис британецът направи много малко медийни изяви и се опита да се скрие от хорското внимание. Както е известно, боят между двамата се оказа една от най-големите сензации в историята на световния бокс, а вече бившият шампион планира следващите си ходове.

Оказа се, че в момента Антъни е заобиколен от приятели и семейство, а свободното си време той уплътнява с... шах. В момента Джошуа е в дома си, тъй като е получил лекарско нареждане основно да си почива и да се възстановява от сътресението, което получи по време на загубата си.

Джошуа понесе жестоки критики в последните дни за представянето си в "Медисън Скуеър Гардън", като хорово беше нападнат от Дионтей Уайлдър, агента на Тайсън Фюри и куп боксови анализатори. Междувременно плъзна слуха, че той е получил много тежки удари по време на тренировка преди мача с Руис. Английските медии се разровиха и откриха кой е боксьорът, нокаутирал Джошуа по време на тренировка (подробности вижте в този материал).

Ето и видео от играта на шах на Джошуа:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички