"Уембли" приема следващите два мача на Антъни Джошуа


"Уембли" приема следващите два мача на Антъни Джошуа
Снимка: Guliver/GettyImages

1170 0

Следващите два мача на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа ще се са на стадион "Уембли". Те ще бъдат на 22 септември тази година и 13 април следващата, обявиха от промоутърската агенция на британеца.

"Обикновено възможността да се биеш на толкова митичен стадион като "Уембли" идва веднъж в живота, така че да мога отново да го направя, е невероятно. Последните ми два мача в Кардиф бяха изключително и искам да благодаря на феновете там. Благодаря и на лондончани, че търпеливо изчакаха завръщането ми", коментира Джошуа.

Той има само победи на професионалния ринг. За последно британецът се би на "Уембли" през април миналата година, когато в един от най-зрелищните мачове в последните 20 години нокаутира Владимир Кличко в 11-ия рунд

Почти сигурно съперници на Джошуа в двата мача ще бъдат претендентът за пояса на Световната боксова асоциация (WBA) Александър Поветкин и шампионът на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър, но все още не е ясно в какъв ред. За момента по-вероятно изглежда AJ първо да защитава поясите си срещу Поветкин, а през пролетта на следващата година да се опита да стане абсолютен световен шампион в мач с Уайлдър.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички