Уайт съвсем отписа Кобрата: Искам Фюри или Чар за следващия си мач


Уайт съвсем отписа Кобрата: Искам Фюри или Чар за следващия си мач
Снимка: Guliver/GettyImages

1180 0

Дилиън Уайт заяви, че иска да се изправи срещу Тайсън Фюри или Мануел Чар в следващия си мач на професионалния ринг, след което да получи реванш от Антъни Джошуа.

Миналия уикенд британецът победи по точки бившия световен шампион в тежка категория Джоузеф Паркър. В момента Тайсън Фюри се завръща в елита на тежката категория след повече от две години извън ринга заради наказание, докато ливанецът Чар държи "редовния" пояс на Световната боксова асоциация (WBA). Уайт бе обявен и за съперник на Кубрат Пулев преди два месеца, но малко след това Уайт се отказа от двубоя. 

"Искам да се бия с Фюри или Чар. Чар е страхотен боксьор и има пояс, така че защо не? Не знам дали той иска да се бие с мен, но аз го искам. Фюри говори глупости, че ще се бие с Уайлдър. Той е абсолютен провал, психически и физически, в момента няма никаква тежест в дивизията. Ако иска наистина да се бие, нека го направим. Ще бъде един истински британски кьотек. Може да се бия с Фюри през декември и след това с Джошуа на "Уембли" и накрая с Уайлдър, за да стана абсолютен световен шампион", коментира Уайт, чиято единствена загуба на професионалния ринг в 25 мача е от Антъни Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички