Уайт с нова атака срещу Фюри, твърди, че вече го е побеждавал на ринга


Уайт с нова атака срещу Фюри, твърди, че вече го е побеждавал на ринга
Снимка: Guliver/GettyImages

9075 0

Дилиън Уайт и Тайсън Фюри продължават да си разменят сериозни закани, въпреки че скоро не се очертава да има двубой между двамата. Това не им пречи обаче да си поддържат дългогодишната вражда - особено чрез социалните мрежи.

Уайт е категоричен, че иска да се бие срещу Фюри и никак не е труден за намиране, ако и той иска същото. "Виж, Тайсън Фюри, не е трудно да бъда намерен. Папагал. Потърси ме братле. Ти си онзи, който ме предизвика, а след това избяга, когато WBC ти даде онова, което пожела. Уморих се от твоето говорене, ела и ме намери. Последния път, когато се боксирахме, ти си седна на задника. Затова сега спри да говориш глупости", написа Уайт, визирайки спаринг между двамата.

На 20 юли Уайт ще се изправи срещу Оскар Ривас и сподели, че в момента е изцяло концентриран върху този двубой, но това не му попречи да отговори на Фюри. По-рано той заяви: "„Дилиън Уайт не може да се бие. Той е нещастник. На Уайт му липсва издръжливост. Той не може да носи на удар и нищо не става от него. Той наистина не може да се бие. Той е лайнар. Дилиан Уайт е страхливец. Липсва му кураж."

Уайт беше сред възможните съперници и на българската звезда в бокса в тежка категория - Кубрат Пулев, но според думите на Кобрата му е отказал по недостоен начин. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички