Уайлдър се закани на Фюри след обявяването на реванша


Уайлдър се закани на Фюри след обявяването на реванша
Снимка: Internet

4898 0

Световният шампион по бокс в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър се закани да довърши започнатото срещу Тайсън Фюри в предстоящия втори сблъсък помежду им в Лас Вегас, САЩ. Вчера бе обявено, че на 22 февруари „Бронзовия бомбардировач" и „Циганския крал" ще подновят спора си, след като на 1 декември 2018-та срещата им приключи с равенство.

„След 22 февруари няма да има въпроси без отговори. Ще завърша това, което започнах и този път Тайсън Фюри няма да се изправи толкова бързо. Доказвал съм себе си многократно и ще го направя отново през февруари", написа в „Туитър" 34-годишният Уайлдър.

През тази година той спечели два мача с нокаут - срещу Доминик Бризийл в първия рунд и срещу Луис Ортис в седмия. Фюри пък надделя над Том Шварц и Ото Валин, за да запази статута си на непобеден сред професионалистите.

Двамата боксьори изнесоха истинско представление през декември 2019 година, когато в Лас Вегас Тайсън Фюри изглеждаше, че ще спечели битката с изключително технична игра, преди в 12-ия рунд Уайлдър да нанесе умопомрачителен прав, с който просна британецът на пода. Като по чудо обаче Фюри се изправи, а съдиите разделиха точките между двамата. Тогава почти цял свят обвини реферите в пристрастие поради факта, че мачът се изигра на територията на Уайлдър (припомете си шокиращото изправяне на Фюри в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички