Трудностите в детството ще помогнат на Джошуа да преодолее загубата от Руис


Трудностите в детството ще помогнат на Джошуа да преодолее загубата от Руис

3111 0

Антъни Джошуа е сигурен, че ще се съвземе след загубата от Анди Руис и в реванша ще си върне световните титли. Британският боксьор беше нокаутиран от мексиканеца Анди Руис в седмия рунд на мача в САЩ и претърпя първата си загуба в своята професионална кариера.

Джошуа вярва, че трудното детство, което е имал, ще му помогне да преодолее и този момент. Боксьорът е живял далеч от баща си, а по време на тийнейджърските си години няколко пъти е прекрачвал закона, като дори е бил хващан и с марихуана. Всичко това не му попречи да стъпи на световния връх и да се превърне в едно от големите имена в спорта.

"Като дете съм изпадал в много по-трудни ситуации от тази. Ще се справя и ще се завърна отново на върха. Животът е едно приключение и, ако погледна назад, това означава, че трябва да спра. Никога не съм го правил. Държа главата си изправена и ще се завърна. Чувствам, че това е само част от пътуването. Това е боксът. Това е един тест, но това не е крайният резултат. Ще анализирам ситуацията и ще продължа напред", сподели бившият световен шампион.

А какво обяснение се появи за загубата на Джошуа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Роналдо - Феномена, който многократно разби прогнозите и завладя футболния терен

Роналдо Луиш Назарио де Лима - по прякор Феномена, а не "другият Роналдо" или "дебелият Роналдо". Много закачени...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама