Тервел преди боя си в Пловдив: Очаквам да съм победител


Тервел преди боя си в Пловдив: Очаквам да съм победител
Снимка: БГНЕС

2644 0

Тервел Пулев се подготвя за боя си в събота, който ще е в Пловдив. Българският боксьор ще се изправи срещу американеца Дешон Уебстър в зала „Колодрума“ в Пловдив.

"Всичко е нормално, подготовката е в реда. Чувствам се нормално, добре. Вече сме в Пловдив. Проведохме няколко инициативи, включително направихме тренировка за деца. Не ни вълнува самия спорт, животът не свършва с бокса. На българите ни липсва е това да са заедно", заяви Тервел пред Нова тв.

"Нормално е да има закани и реплики, всеки идва, за да победи. Бих му казал „добре дошъл в България. Очаквам да съм победител. Всеки вътрешно се бори с една или друга позиция, едно или друго „аз“.

"Разбира се, че срещам подкрепа. Не само брат ми, всички около мен. Мотивират ме. Коментирам с хората от екипа всички детайли, премисляме нещата по няколко пъти. Понякога се налага да взема решение в стотни от секундата. Не съм суеверен“, допълни още Пулев.

По-рано днес пък стана ясно, че Антъни Джошуа иска двубой с Кубрат Пулев - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички