Тервел Пулев с невероятно признание: Американецът можеше и да ме бие, ако...


Тервел Пулев с невероятно признание: Американецът можеше и да ме бие, ако...
Снимка: БГНЕС

8211 0

Тервел Пулев беше обяснимо доволен от трудната победа, която постигна срещу Мич Уилямс в Коста Меса. Това беше неговата 13-а победа на професионалния боксов ринг, но едва 3-а, която не е след нокаут. Той обаче обясни, че срещу себе си е имал много тежък съперник, който е можел да го победи, ако е играел по-чисто в мача.

"Много съм доволен от победата, защото беше срещу труден съперник, който не излиза да вземе парите или да завърши рундовете, а да ме победи", заяви Тервел броени минути след успеха пред "Диема Спорт".

Той сподели и мнението си за съдийското решение да му бъде отнета точка от актива, заради което се наложи да сменя тактиката си в движение.

"Удряше силно, беше подготвен, но мисля, че водех боя. Съдията в един от рундовете се опита да ми открадне рунда, даде ми официално предупреждение за нещо, което и двамата го правехме. Това си беше ясна подкрепа. Малко ми наруши тактиката, защото трябваше да наваксвам, да пласирам удари. Въпреки това се получи добре, публиката беше невероятна, в Калифорния имаше повече българи от американци. На грозните изпълнения на Уилямс дори американците го освиркваха.

Човекът е много подготвен, удря силно, на дясната си ръка ги усещах, не удряше чисто, но ако беше ударил чисто, можеше и да ме свали", категоричен беше Тервел Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички