Тервел Пулев обяви кога и срещу кого ще бъде следващият му мач


Тервел Пулев обяви кога и срещу кого ще бъде следващият му мач
Снимка: БГНЕС

1823 0

Тервел Пулев обяви кога и срещу кого ще бъде следващият му мач. "За всички, които изявявяват интерес относно следващият ми мач, той ще се проведе в Лос Анджелис на 23 март във "Форум".

Противникът е американец. Името му е Брандън Джонсън, с актив от 13 победи и 3 загуби, като само в една от загубите си е падал в нокаут", написа Тервел в страницата си във Facebook. Именно тогава ще бъде и двубоят на Кубрат Пулев, който ще направи дебют в Америка и ще се изправи срещу румънеца Богдан Дину.

"Фокусиран съм главно в бокса и не спирам да се трудя всеки ден. Усещам подкрепата на треньора ми - "пламъкът", който Кени Адамс влага ежедневно в тренировъчният процес с мен, ме кара да съм дисциплиниран и мотивиран, така, че няма случай на мое закъснение или да не се старая да изпълня негово изискване, относно тренировките. Не работим главно за победа над въпросния противник. А основната ни цел е да подобря играта си и да не допускам грешки в ринга, доколкото е възможно", написа още Тервел.

Съвсем наскоро Кобрата даде интересно интервю, в което разкри с какво би се занимавал, ако не беше бокса и какви лудории са вършили с Тервел като деца. Ето какво сподели българинът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички