Тервел Пулев има договорен още един мач до края на годината


Тервел Пулев има договорен още един мач до края на годината
Снимка: БГНЕС

2231 0

Боксьорът ни в полу тежка категория Тервел Пулев има уреден още един мач през 2018 година. В събота той се изправя срещу италианеца Леонардо Брусезе, а победителят ще си тръгне с пояса на Европейския съюз в категорията.

Агентът на Тервел Пулев - Ивайло Гоцев коментира плановете на своя клиент до края на календарната година. Гоцев разкри пред колегите от "Sportal", че по-малкият от братята Пулеви ще се бие още веднъж. 

“С Тервел работим заедно, докато сме си полезни един на друг. Вече организирахме две срещи за него в Чикаго. Сега предстои първия му 12-рундов мач, който е важно да спечели. Той пътува напред с голяма скорост. Мисля, че ще бъде готов за бой за световна титла в следващите 12 месеца. Рейтингът му в момента се вдига и има много пътища, по които може да тръгне. Ние плануваме среща за негов в Задар в Хърватия за 29 декември. Имаме вече представа за евентуални съперници - поне 12 в списъка. Има вероятност да става въпрос за битка за Интерконтинентална титла”, каза Гоцев.

ЩЕ ПОДКРЕПЯ ЛИ АНДРЕА СВОЯ ЛЮБИМ В ЗАЛА "АРЕНА АРМЕЕЦ"

През тази година Тервел Пулев вече изигра четири срещи, като постигна победи срещу Скот Футрел, Валери Брудов, Ласло Пензеш и Армандо Анкона. Какво показа кантарът преди мача с Брусезе може да прочетете в този материал на SportLive.bg.

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички