Тервел Пулев: До края на годината ще имам още един мач


Тервел Пулев: До края на годината ще имам още един мач
Снимка: принтскрийн

2014 0

Българският боксьор Тервел Пулев разкри, че до края на годината ще има още един бой на професионалния ринг. Очаква се срещата да бъде насрочена за декември, сподели боксьорът пред "Sportal".

През кариерата си той вече има 6 мача, 6 победи - и 6-те с нокаут. В последните седмици той изигра два мача. Първо спечели с технически нокаут срещу Артьом Редко, а седмица по-късно нокаутира в първия рунд най-добрия грузински боксьор Михаил Куцишвили.

"Целта е да се изкача максимално бързо в ранглистата, за да почна да се бия с по-силни опоненти. Искам и да спечеля някакви появи в бъдеще. 

Все още не знам кой ще ми е съперник, но мачът ще е в Германия. Ще науча подробности през следващата седмица. Всяка победа сега ми помага да се изкачвам с около 40 места в ранглистите на боксовите федерации.

Не претендирам, че съм постигнал някакви значими победи в кариерата си, но няма как да вляза с гръм и трясък в профи бокса", сподели Тервел Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички