Тервел: Адвокатът ни в САЩ взе записи от нощта на партито, най-много да глобят Кубрат


Тервел: Адвокатът ни в САЩ взе записи от нощта на партито, най-много да глобят Кубрат
Снимка: БГНЕС

1684 0

Българският боксьор Тервел Пулев разясни какво се случва около брат му Кубрат във връзка с предстоящото изслушване пред Атлетическата комисия на щата калифорния. Кобрата е с отнет лиценз да се бие там, след като целуна репортерката Джени Суши без позволение. изслушването е на 14 май.

"Нашият адвокат в САЩ е взел записи от камерите от партито след мача. Там ще се види нейното поведение. Така че, не съм притеснен, не мисля, че съдия, дори и жена, ще одобри това поведение, ще приеме, че тя е била сексуално насилена в тази целувка. Ще се види как тя присъства в компанията и се натиска на членове от екипа. Тя се възползва от ситуацията. Тя самата знае какво е правила и това поведение няма да издържи. И няма човек, който да го одобри, дори и жена", коментира Тервел пред "ТВ+.

Според боксьора в полутежка категория брат му ще понесе най-много някаква парична глоба, но лицензът му да се боксира няма да бъде отнет.

"Малко е смешно, че това толкова се криминализира. Малко се преекспонира. Не може да претендираш за нещо, което е една дреболия. Отнемане на лиценза? Мисля, че ще се протака процедурата, но не мисля, че ще му забранят да се боксира заради тази целувка. Най-много да му наложат парична глоба. Дали би ни попречило за бъдещи гали в САЩ? Според мен даже би помогнало. Интересът към Кубрат ще е по-голям, заради неговото поведение", категоричен е по-малкият от братя Пулеви. Какво скандално признание направи той за Джени Суши вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички