Тайсън Фюри отправи първото си официално предизвикателство (ВИДЕО)


Тайсън Фюри отправи първото си официално предизвикателство (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

2176 0

Тайсън Фюри е готов да се върне на професионалния ринг. Непобеденият боксьор, който неколкократно се отказа от спорта, обяви преди месец, че ще се завърне по силен от всякога и отправи куп закани към Антъни Джошуа. Но първото му официално предизвикателство е към Тони Белю - една от звездите на британския бокс, чийто двубой срещу Дейвид Хей пропадна заради контузията на бившия шампион.

"Ще бъда готов и ще чакам да се бия с Тони Белю на 5-и май в зала "О2" в Лондон", каза бившият световен шампион във видео, публикувано на профила му в Instagram.

"Както съм казвал и преди, Тони, ти искаш да се биеш с истински мъж, искаш да се биеш с най-добрия в бранша, този, който бие всички останали. Човек, който няма загуба, който е истински световен шампион. Готов съм и те чакам.

Няма да е никакъв сблъсък - един ъперкът ще те приключи. Ако мислиш, че можеш да издържи повече, докажи го", каза още Фюри, който се подготвя с пълни сили за завръщането си на ринга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички