Съперникът на Кобрата също се прицели в мач с Антъни Джошуа!


Съперникът на Кобрата също се прицели в мач с Антъни Джошуа!
Снимка: БГНЕС

1696 0

Три дни след сблъсъка между Антъни Джошуа и Александър Поветкин предстоящият съперник на най-добрия български боксьор Кубрат Пулев също се прицели в мач срещу световния шампион. Хюи Фюри иска да се боксира с британския боксьор, съобщи "Sky Sports Boxing".

Братовчедът на Тайсън Фюри ще се боксира срещу българина на 27 октомври в зала "Арена Армеец", като очевидно и двамата боксьори имат желанието да се изправят срещу хегемона на боксовия ринг през последните години Антъни Джошуа. Британецът успя да нокаутира Александър Поветкин в седмия рунд и даде ясен знак, че нищо не може да му се изпречи на пътя.

Само ден след победата си, Джошуа публикува онлайн анкета в своя профил в Туитър, в която попита привържениците си срещу кого искат да се боксира. Сред основните кандидати са Дионтей Уайлдър, Тайсън Фюри и Дилиън Уайт, но изглежда, че сега Хюи Фюри също е заинтригуван да се боксира срещу непобедимия британец.

Повечето анализатори все пак посочват, че най-вероятният следващ опонент на Джошуа ще бъде Дионтей Уайлдър, за когото и феновете в Туитър са подали най-много гласове. Братовчедите Фюри ще трябва да се наредят в списъка с желаещи, тъй като за момента Джошуа не планира да се боксира с тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички