Световни шампиони ще следят под лупа боя на Кобрата срещу Дину


Световни шампиони ще следят под лупа боя на Кобрата срещу Дину
Снимка: Sportlive/Тодор Маргаритов

1722 0

Боят на Кубрат Пулев с румънеца Богдан Дину е първият за българина в САЩ, като интересът към него е голям. Мачът на Кубрат е гвоздеят в програмата на боксовата гала, която ще бъде излъчвана пряко от телевизионния гигант ESPN.

Освен това стана ясно, че бившите световни шампиони Тимъти Брадли и Андре Уорд ще следят всяка стъпка на Кобрата и съперника му на ринга. Двмата очакват да видят завързана и оспорвана битка. Те са специално поканени само за този мач от ESPN.

Двубоят между Пулев и Дину ще бъде в неделя рано сутринта, като се очаква двамата да излязат на ринга около 7 часа българско време. "Това е първият ми професионален мач в САЩ, но преди седем години съм имал мач в Чикаго като аматьор. Чувствам се много добре. Лас Вегас е много красив и интересен град, много ми харесва, защото има толкова много хора, интернационален е, тренировъчният ми лагер е тук, има една от най-добрите зали. Всичко ми харесва тук, но нямам много време, защото всеки ден тренирам, по няколко пъти на ден при това", разказа Кубрат няколко дни преди двубоя.

Кой от големите звезди може да е следващият съперник на Кобрата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички