Стана ясно защо Кубрат ще се бие с Уайт, а не с Бризийл


Стана ясно защо Кубрат ще се бие с Уайт, а не с Бризийл

2631 0

Разкриха причината защо Кубрат Пулев ще се изправи срещу Дилиън Уайт, а не както първоначално бе обявнен за негов съперник Доминик Бризийл. Според Boxingscene Бризийл има вече насрочен двубой с Дионтей Уайлдър за световната титла на WBC (Световен боксов съвет) през лятото, тъй като счита това за по-лесния път към върха. 

В понеделник късно вечерта менуджърът на Антъни Джошуа и Уайт, Еди Хърн обяви, че е получил писмо от IBF, от където насрочват мач между Кобрат и Дилиън, а победителят ще се изправи срещу Джошуа. Уайт изглежда като дори по-тежък съперник за Кобрата. Той е в серия от 7 поредни победи след единственото си поражение - в седмия рунд срещу Джошуа през декември 2015.

Британецът пък победи само преди няколко дни Джоузеф Паркър и вече притежава титлите на WBA, IBF и WBO. Той вече е на път да осъществи голямата си мечта и да стане "абсолютен световен шампион", но за тази цел ще трябва да победи и Дионтей Уайлдър, който държи титлата на WBC. Именно това бе двубоят, който Джошуа пожела след победата си, но изглежда, че ще трябва да промени плановете си. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички