Следващият мач на Антъни Джошуа се отлага


Следващият мач на Антъни Джошуа се отлага
Снимка: Guliver/GettyImages

1972 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа най-вероятно ще трябва да почака малко повече време преди следващия си мач. Това заяви неговият промоутър Еди Хърн, като подчерта, че предварително насрочената дата - 13 април, е прекалено скоро за следващия опонент на британеца.

29-годишният Джошуа подписа споразумение за два мача на "Уембли", като единият вече бе изигран - срещу Александър Поветкин през септември. Очакванията бяха световният шампион да излезе за нов мач на националния стадион на 13 април, но е възможно датата да бъде отложена с месец или два.

"Основната новина е, че мач на 13 април трудно ще се състои. Смятам, че Дилиън (Уайт) се нуждае от малко повече време, като имаме предвид за какъв мач става въпрос. Ако направим мача с Уайт, най-вероятно ще трябва да го отложим за месец май или юни", сподели Хърн.

Хърн подчерта, че е възможен двубой и с друг боксьор - Джарел Милър, известен под псевдонима "голямото бебе": "Има голяма вероятност битката с Джарел Милър да се проведе през юни в "Медисън Скуеър Гардън."

Междувременно един от бившите световни шампиони в тежка категория заяви, че се надява на двубой с Кубрат Пулев. Повече подробности - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички