След провала на битката Фюри - Уайлдър: Кубрат Пулев на пътя на Тайсън


След провала на битката Фюри - Уайлдър: Кубрат Пулев на пътя на Тайсън
Снимка: БГНЕС

2675 0

Непобеденият Тайсън Фюри окончателно се отказа от мача реванш срещу Дионтей Уайлдър, който трябваше да се проведе през април или май. Двамата завършиха наравно по време на зрелището помежду им през декември, като всички боксови анализатори дадоха победа за британеца. След като подписа с Top Rank и ESPN обаче, Фюри пое по друг път в своята кариера, а двете страни така и не се разбраха как да бъдат разпределени парите от евентуален реванш.

Това означава, че няма да видим дългоочакваният епизод №2 на тяхната битка, но на дневен ред за Фюри излиза Кубрат Пулев. TalkSport пише, че фактът, че двамата са промотирани от Top Rank, може да помогне за организирането на подобен двубой, който може и да определи йерархията сред двамата най-добри боксьори в тежка категория, с която разполага промоутърската агенция.

Проблемът е, че и Фюри, а и ESPN, искат да видят британеца на ринга в началото на месец май, докато Кубрат Пулев едва ли ще е склонен на подобен ход, тъй като има двубой срещу Богдан Дину в края на март в Лос Анджелис. Въпреки това мач между двамата е много вероятен през 2019 година, но по всяка вероятност след лятото.

Пулев не е единственият вариант пред Фюри за следващ съперник. Някои от потенциалните фаворити са бивши шампиони в тежка дивизия - вижте кои са другите варианти за опонент на Тайсън Фюри тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички