Само преди два месеца Тайсън Фюри беше над 150 кг, а сега?


Само преди два месеца Тайсън Фюри беше над 150 кг, а сега?
Снимка: Guliver/GettyImages

4275 0

Бившият босков световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри, който е непобеден до момента на професионалния ринг, е осъществил огромна промяна в живота си. Само в рамките на 8 седмици той е успял да свали цели 25 килограма, което ще му помогне да се върне възможно най-бързо на провесионалния ринг.

"Не ме разбирайте погрешно - със сигурност трябва да славя още много от теглото си. Но през последните 8 седмици успях да сваля 25 килограма. Това се дължи на факта, че тренирам два пъти на ден", каза Фюри по време на интервю за "Boxing 24".

След като успя да спечели титлите от Владимир Кличко, нанасяйки първо поражение на украинеца от 2004 година насам, Фюри изпадна в депресия и дори призна, че е употребявал наркотици. Сега обаче той се опитва да се завърне в бокса, като подаде документи и за нов лиценз към британската боксова асоциация.

Въпреки че е свалил 25 килограма, в момента той тежи малко над 130, което означава, че трябва да свали още между 15 и 20, за да достигне до върховата си физическа форма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички