Руис: Ще бъда същите килограми, каквито бях и при първия бой с Джошуа


Руис: Ще бъда същите килограми, каквито бях и при първия бой с Джошуа
Снимка: Getty Images/Guliver

3550 0

Преди реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис една от най-обсъжданите теми е формата на двамата боксьори. И за двамата многократно бе обсъждано, че са свалили килограми, но настоящият световен шампион е категоричен, че ще влезе в двубоя с почти същото тегло, каквото бе и в първия мач.

Именно заради формата на Руис от предния двубой сензацията за победата срещу AJ бе толкова голяма. фенове в социалните мережи обаче обсъждат, че мексиканецът има повече мускулна маса от преходния път. Джошуа пък е свалил килограми, за да може да е по-бърз срещу съперника си.

"Аз съм същият човек. Много хора казват, че съм свалил доста килограми, но кантара ще покаже, че съм почти същите килограми като предходния двубой. Искам да съм силен и да се чувствам здрав. Не искам да отслабна прекалено много и да се почувствам слаб", заяви той пред BoxingScene. Реваншът на 7-и декември, като ще може да следите изключителния двубой Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg.

Междувременно стана ясно, че Кубрат Пулев няма да присъства на двубоя между двамата, както се очакваше - повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички