Решено е: Ще има реванш между Флойд Мейуедър и Конър Макрегър


Решено е: Ще има реванш между Флойд Мейуедър и Конър Макрегър
Снимка: Getty Images/Guliver

2306 0

Главният редактор на Sports Journal Омар Ал Райзи разкри дали ще има реванш между Флойд Мейуедър и Конър Макрегър. Според него Мейуедър се е съгласил на такава среща, като тя ще бъде организирана от  Mayweather Promotions, UFC и McGregor Entertainment.

"Предишният път, когато казах, че Макгрегър ще участва в организирането, никой не ми повярва. Но отново това ще се случи, така твърдят източниците, но нещата могат да се променят много бързо!“, написа Райзи на своята страница в Twitter. 

През август миналата година в битката за милиард долара, дългоочакваният The Money Fight Флойд Мейуедър победи Конър Макгрегър. Американският, непобеден в цялата си професионална кариера боксьор, победи ирландския боец с технически нокаут в 10-ия рунд.

Реваншът обаче сега ще има по-различни правила според Райзи: "Мейуедър ще се срещне с Макгрегър в октагона според следните условия: битката трябва да се проведе с 4 унция ръкавици, без обувки, 5-минутни рундове в категория до 70,3 кг. В срещата няма да бъдат допускани удари с крака, лакти, колена и да се правят тейкдауни. Някои неща ще бъдат допуснати, като клинчовете".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички