Ясна е точно кога Кубрат Пулев отново се качва на ринга


Ясна е точно кога Кубрат Пулев отново се качва на ринга
Снимка: БГНЕС

2307 0

Кубрат Пулев се готви за битка на ринга през март догодина. Това разкри неговият брат Тервел, който беше награден за специален принос от Спортната асоциация на МВР, заедно с редица други водещи родни спортисти. Самият Тервел има мач на 23 декември в Германия. 

"И на Кубрат му предстои мач, но му предстои първо възстановяване и после ще стане ясно. Това, което знам аз, е за март месец да има мач. Това е ежедневен процес да си помагаме, дори да не сме в подготовка, в нашето общуване коментираме и се надъхваме", заяви Тервел Пулев пред "Спортно шоу Гонг". 

Той коментира и предстоящата си битка в навечерието на празниците, за която обаче все още не е ясен съперникът. Името му трябва да стане ясно съвсем скоро, защото датата на битката наближава.

"Мисля, че постигнах достатъчно за годината, каквото имах като стъпало, го изкачих. Очаквам следващата година стъпалата да са по-тежки. Моите очаквания са да има мач на 23 декември, надявам се да стане ясно името." 

"Надявам се да изиграя подобаващо последния си мач преди празниците и да се поздравя с успех. За мен е важно аз да съм подготвен, тактическият план може да се смени два пъти в един рунд. Когато имаш варианти е добре, оттук-нататък противниците стават по-трудни", заяви Тервел и коментира плановете си за въпросния двубой. 

"Планирам до последно да остана в България, буквално преди мача отиваме за кантар и за мача", завърши по-малкият брат Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички