Промоутърът на Кобрата даде прогноза за бой между Джошуа и Уайлдър


Промоутърът на Кобрата даде прогноза за бой между Джошуа и Уайлдър
Снимка: Guliver/GettyImages

3033 0

Легендарният американски промоутър Боб Аръм, който представлява и Кубрат Пулев, даде своята прогноза за евентуалния обединителен двубой в тежка категория между Антъни Джошуа и Деонтай Уайлдър.

Двамата все още не могат да се договорят за двубой, но ако в крайна сметка се срещнат, Аръм очаква нокаут. "Антъни Джошуа е много, много добър боксьор, както и Дионтей Уайлдър. Те са добри. Но знаете ли, Джошуа все още трябва да бъде наблюдаван. Той няма най-здравата брадичка. Ако Уайлдър го намери в брадичката, мисля, че битката за Джошуа ще приключи. Мисля, че това може да се види само ако се бият", каза Аръм.

"Все още не сме гледали битка между Джошуа и Уайлдър, но мисля, че Фюри е по-добър от двамата. Той е по- разнообразен и завършен боксьор. Фюри не внимаваше, когато бе повален от Уайлдър, който е изключителен в нокаутите, но той определено превъзхождаше Уайлдър през цялата битка".

А кога най-скоро се очаква да има двубой между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички