Промоутърът на Фюри даде сензационен съвет на Джошуа за Пулев и Усик


Промоутърът на Фюри даде сензационен съвет на Джошуа за Пулев и Усик
Снимка: Gulliver/GettyImages

7788 0

Промоутърът на Тайсън Фюри Франк Уорън посъветва световния шампион на WBA, WBO и IBF в тежка категория Антъни Джошуа как да продължи своята кариера през 2020 година. На британската звезда му предстоят защити на титлите на IBF и WBO, както и обединителен бой срещу Дионтей Уайлдър за титлата на WBC.

"На мястото на Джошуа не бих се боксирал, докато не разберем името на победителя в реванша на Фюри и Уайлдър. След това ние бихме се разбрали с него за бой. Аз бих се отказал от титлите на IBF и WBO, докато не получа желания съперник", заяви Уорън, цитиран от "Telegraph".

"На зрителите трябва да им се даде каквото искат. Всички фенове искат да знаят кой е най-добрият в тежка категория. Третият и четвъртият се боксираха в Саудитска Арабия. Първият и вторият се срещат на 22 февруари", допълни промоутърът.

Както е известно, претендент за титлата на IBF е Кубрат Пулев, а за тази на WBO - Александър Усик. А с кой от двамата предпочита да се бие Джошуа вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички