Промоутърът на Джошуа използва Кубрат Пулев за атака срещу "Топ Ранк"


Промоутърът на Джошуа използва Кубрат Пулев за атака срещу "Топ Ранк"
Снимка: Guliver/GettyImages

2506 0

Най-добрият ни български боксьор Кубрат Пулев претърпя поредна атака, но поне този път тя не е свързана с прословутата му целувка с Джени Суши. Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, засегна сериозно Кобрата и неговата мениджърска агенция "Топ Ранк".

Британецът на критиките на боса на "Топ Ранк" Боб Аръм, който по-рано заяви, че Антъни Джошуа няма как да се бие с някое от големите имена в категорията заради своите агенти, които се вълнуват само от парите. Освен това покани и Джошуа да подпише с неговата агенция. Клиент на Аръм е и Тайсън Фюри, който вече няколко пъти призова AJ за битка, но до такава е малко вероятно да се стигне.

Иначе Хърн се възползва от ниския рейтинг, който имаше боя между Кубрат Пулев и Богдан Дину в Коста Меса, за да отговори на Боб Аръм. "Мисля, че Боб Аръм е под напрежение от ESPN. Това си личи от поведението. Последният мач на неговата агенция между Кубрат Пулев и Богдан Дину доказа това, защото рейтингите в САЩ бяха ужасяващо слаби и всичко беше под критика.

И това го кара да е офанзивен към нас, което пък на свой ред означава, че вършим нещата си правилно. Той не обича да бъде предизвикван на собствения си пазар, но ние имаме огромно уважение към Боб Аръм и "Топ Ранк" и очакваме с нетърпение поредното предизвикателство", заяви Хърн, цитиран от Boxingscene.

Междувременно нов облак надвисна над главата на Кобрата и неговата кариера. Какъв е проблемът - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички