Предвещаха нокаут в първия рунд срещу Антъни Джошуа


Предвещаха нокаут в първия рунд срещу Антъни Джошуа
Снимка: Guliver/GettyImages

3509 0

Един от претендентите за световна слава в бокса - Дионтей Уайлдър, отново "блесна" с изказване в опит да се добере до мач срещу Антъни Джошуа. Той беше категоричен, че има шанс да нокаутира световния шампион на WBA и IBF още в първия рунд, независимо че до момента британецът няма нито едно поражение, а и нито един от неговите двубои не е достигал до 12-и рунд.

"В този двубой и двамата ще заложим нашия живот. Ще направим това за забавление на хората. Ще изясним кой е по-добрият", категоричен беше Уайлдър и отново нападна мениджърите на Джошуа.

"Ако хората на Джошуа не искат тази среща, тя няма как да се случи. Към днешния ден те не са показали, че желаят мач. Като цяло не мисля, че Джошуа ще устои в бой срещу мен. Няма да се учудя, ако го нокаутирам в първия рунд", допълни американецът.

Основната причина да няма развитие около двубой между Уайлдър и Джошуа е желанието на шампиона на WBC приходите да бъдат разделени 50/50 между двамата, въпреки че Антъни Джошуа е основната причина да има интерес към подобен двубой. До момента Уайлдър е спечелил "едва" около 6 милиона долара от един двубой, и то хонорар, който той спечели в съда. Той трябваше да се бие срещу Александър Поветкин, но мачът не се осъществи, а съдът постанови Уайлдър да получи сумата, тъй като не е бил той виновникът за отлагането на двубоя.

Все пак през 2018 година се очаква двамата да се срещнат на ринга, но първо ще видим Антъни Джошуа срещу Джоузеф Паркър. Преговорите между двете страни са на финалната права.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички