Поветкин иска да се бие единствено срещу Джошуа


Поветкин иска да се бие единствено срещу Джошуа

1451 0

Руският претендент в тежка категория Александър Поветкин заяви, че е готов да проведе единствено двубой със световния шампион на WBA, IBF, WBO и IBO британеца Антъни Джошуа.

"Като цяло, аз съм доволен от работата си в битката с Дейвид Прайс, с изключение на момента с нокдауна. Въпреки, че в началото бях стегнат и много неща не се получиха. След това, се отпуснах, и в крайна сметка пласирах удара, който отработвахме в спарингите. Но ние все пак ще обсъдим тази битка. Сега имам едно желание – да се бия с Антъни Джошуа. Това ще бъде добра и интересна битка. Аз съм уверен в себе си", заяви Поветкин.

"Очаквам с нетърпение момента, в който ще се бия срещу най-добрите в света. Джошуа има четири колана и искам тази битка. Дори не мисля за бой с някой друг. Британците ме подкрепяха, а мнозина взеха автографи, не почувствах нищо отрицателно по свой адрес. Преминах всички необходими допинг тестове преди и след битката. И в Русия и във Великобритания", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички