Последният нокаут на сметката на Пулев, който би сплашил всеки опонент (ВИДЕО)

Малко повече от 24 часа делят Тервел Пулев от възможността да вдигне Интерконтиненталната титла на WBA в полутежка категория на професионалния бокс. Българинът се изправя срещу Дешон Уебстър в мач, който може да изстреля родният представител сред елита на дивизията и да го превърне в реален претендент за най-ценните отличия. Победата обаче е задължителна. 

Американецът определено има от какво да се притеснява, след като само преди 1 месец Тервел записа поредния си успех в професионалния бокс. Той се изправи срещу Кай Курзава в Германия на 9-и ноември и не показа никакво отстъпление във формата си, побеждавайки опонента си още в първия рунд. 

Кой е Дешон Уебстър - съперникът в най-важния мач на Тервел Пулев?

Българският боксьор Тервел Пулев демонстрира сериозни качества в полутежка категория след дебюта си и вече генерира 14 победи в 14 двубоя, 12 от ...

Пулев изобщо не забави атаките си срещу далеч по-опитния на профи ринга опонент, като първо прати в нокдаун своя опонент, а после го и нокаутира с мощна акция от удар в тялото, последван от десен прав и ляво кроше, след които Курзава падна край въжетата, а съдията прекрати срещата. 

Това беше 12-и нокаут за българина на професионалния ринг, а дали ще има такъв в събота вечер срещу американеца предстои да разберем. Може да следите сблъсъка Тервел Пулев - Дешон Уебстър НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!