По примера на Кубрат: Боксов шампион целуна жена без позволение и ѝ хвърли пари

Руският боксьор Сергей Ковальов се е забъркал в голяма неприятност, поемайки по стъпките на българския си колега Кубрат Пулев. Шампионът на WBO в полутежка категория е целунал жена, пътничка в самолет, против волята ѝ, заради което е бил свален от полета, съобщава "The Independent".

Инцидентът е станал на 15 юли на международното летище "Форт Лотърдейл-Холивуд". Ковальов и жената са пътували за Лос Анджелис и са седели един до друг. Боксьорът е целунал жената без нейно съгласие, след което ѝ е хвърлил пари в скута.

Вдъхновение от Кобрата: Репортерка целуна колоездач след интервю (ВИДЕО)

Комичен момент беляза интервю на репортерката Линде Меркпоел с белгийския колоездач Стийн Стийлс. Спортистът бе интервюиран преди обиколката на Ф...

Според "The Athletic" неназованата пътничка се е разплакала и е обявила пред служители на авиокомпанията, че се чувства "неудобно" и не в безопасност" и пилотът е взел решение руснакът да бъде свален от полета. Съобщава се за намесата и на други пътници.

Пристигналата впоследствие полиция не е направила арест и няма да провежда последващо разследване. Случилото се обаче поставя под въпрос следващия мач на боксьора. На 24 август той има насрочен бой срещу британеца Антъни Ярде в родния си град Челябинск. А какво направи Пулев, след като след инцидента с Джени Суши бе интервюиран от красива репортерка вижте в този материал

Още по темата

Please select answer!