Палми Ранчев: Зауерланд не влагат достатъчно в подготовката на Кубрат


Палми Ранчев: Зауерланд не влагат достатъчно в подготовката на Кубрат
Снимка: БГНЕС

2309 0

Мениджърите на Кубрат Пулев не влагат кой знае колко в неговата подготовка. Това заяви бившият треньор на националния отбор по бокс Палми Ранчев.

"Неговите мениджъри не влагат кой знае колко в неговата подготовка. Те смениха един немски треньор с друг немски треньор. Ако искаха Кубрат да мине на ново ниво като състезател, трябваше да му намерят по-добър треньор", сподели той пред bTV.

Ранчев не е доволен и от нивото на съперниците на Пулев след загубата от Владимир Кличко.

"След мача с Кличко Кобрата направи три двубоя със сравнително слаби противници. Натрупа увереност, но не се е срещнал наистина със силен боксьор. Ако мачът с Джошуа се състои в Лас Вегас, то и Кубрат може да покаже много повече от своите способности, а и Джошуа ще се опита да достигне своя максимум", коментира специалистът.

Иначе той не е уверен, че мачът за световната титла между Пулев и Антъни Джошуа ще се състои скоро.

"Сигурна среща ще има, когато подпишат довогор. Сега има преговори, но има и трима претенденти за световни титли - Луис Ортин, Александър Поветкин и Кубрат Пулев. Докато Джошуа е млад професионалист и е на един от върховете, Кубрат е вече на 36 години, така че той трябва да използва тази възможност за голям мач, да спечели повече пари и евентуално световната титла", смята Ранчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички