Опонентът на Кобрата: Да се готви Джошуа!


Опонентът на Кобрата: Да се готви Джошуа!
Снимка: БГНЕС

1239 0

Съперникът на Кубрат Пулев за мача на 27 октомври в София - Хюи Фюри, обяви увереността си, че ще си тръгне с победа от българската столица. Както е известно, спечелилият двубоя в "Арена Армеец" получава правото на задължителен претедент за световната титла на IBF, която е притежание на звездата Антъни Джошуа.

Фюри отправи сериозни закани за предстоящия двубой с Пулев и продължава да провокира боксовия свят. Англичанинът предупреди, че след като победи Пулев, идва ред и на неговия сънародник Антъни Джошуа.

"След като отида в родния град на Пулев и го унищожа, нещо, което никой друг боксьор в тежка категория дори не се е осмелявал да направи, всички ще започнат да говорят за моя битка с Антъни Джошуа. Нямам търпение да си свърша работата и да се отправя за световната титла", сподели Хюи Фюри.

Кубрат Пулев от своя страна също заговори за мач срещу Антъни Джошуа. Изказването на Кобрата преди големия мач на 27 октомври може да прочетете в този материал. Следете всичко най-интересно около битката в София в SportLive.bg.

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички