Окончателно: Боят на Джошуа с Милър пропадна


Окончателно: Боят на Джошуа с Милър пропадна
Снимка: Getty Images/Guliver

2624 0

Вече и окончателно - боят между Джарел Милър и Антъни Джошуа няма да се състои. Милър в е дал още една положителна допинг проба, което вече със сигурност го премахва от сметките за съперник на AJ, обяви промоутърът на Джошуа Еди Хърн.

По-рано стана ясно, че Милър е дал рутинна проба на 20 март, в която обаче е открито забранено вещество. Става дума за GW 1516, което помага за по-силно представяне на ринга. Сега според Хърн Милър се е провалил на "втори различен тест за друга субстанция".

Освен това Хърн обяви, че заместникът на Милър за съперник на Джошуа ще бъде обявен през следващата седмица. За опонент на Джошуа ще се избира между списък, състоящ се от 7-8 имена, като за предпочитане е той да бъде американец.  Относно Кубрат Пулев като евентуален съперник на Джошуа мениджърът заяви: "Пулев също ни харесва. Знам обаче, че той има някои проблеми". А защо според "Boxing News 24" екипът на Пулев е отказал да се бие с британеца на тази дата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички