Официално: Има дата за завръщането на Тайсън на ринга


Официално: Има дата за завръщането на Тайсън на ринга
Снимка: Guliver/GettyImages

8533 0

Бившият световен боксов шампион в тежка категория Тайсън Фюри най-накрая ще се завърне на ринга. След куп спекулации, днес британският вестник "Стандарт" излезе с информация за точната дата, на която Фюри трябва да се качи отново на ринга - 9-и юни тази година.

Човекът, който отне титлите на Владимир Кличко в края на 2015 година, не се е бил в официален мач оттогава насам. Британецът страдаше от сериозни проблеми в последните години, като беше уличен в употреба на допинг, имаше проблем с употребата на кокаин, имаше наднормено тегло и дори на два пъти обяви отказването си от бокса.

За щастие обаче, Фюри е успял да се "изчисти" от проблемите, които имаше в последните години и тренира здраво за завръщането си на ринга. Неговата цел е ясна - двубой срещу Антъни Джошуа през 2019 година за всички налични титли в тежка категория.

За да стигне до подобен двубой обаче, бившият световен шампион трябва да премине поне през 2-3 мача срещу солидни съперници, за да докаже, че все още е сред най-добрите на ринга. Началото ще бъде поставено на 9-и юни в Англия, но до този момент не се знае срещу кого ще се изправи Фюри, както

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички