Нечовешко: Мечки и гърмящи змии подготвят Тайсън Фюри за Уайлдър


Нечовешко: Мечки и гърмящи змии подготвят Тайсън Фюри за Уайлдър
Снимка: Getty Images/Guliver

2922 0

Британският боксьор Тайсън Фюри ще се изправи срещу Дионтей Уайлдър в спор за титлата на WBC. Срещата ще се играе в Лос Анджелис на 1 декември, а победителят по всяка вероятност ще е следващият съперник на Антъни Джошуа още през пролетта на 2019 година.

През тази седмица провъзгласилият се за крал на ромите британец пристигна в Лос Анджелис, след като прекара последните седмици в подготвителен лагер в планината. Бившият шампион на IBF, WBA и WBO заяви, че е бил заобиколен единствено от мечки и гърмящи змии край езерото "Big Bear", което в близост и до планината.

"Когато тренирам за голям мач, предпочитам да бъда във враждебна и изолирана местност. Преди мача с Владимир Кличко бях в една гора в Холандия, а най-близкият магазин или град бе на 10 мили. Край "Big Bear" бях с треньора Бен Дейвисън, който е страхотен и съм сигурен, че ще ме подготви за мача с Уайлдър. 

ТАЙСЪН ФЮРИ: ЕДИН ДЕН СЕ КАЧИХ В КОЛАТА СИ И С 300 ТРЪГНАХ ДА СКАЧАМ ОТ МОСТА

Това, което аз и Уайлдър ще ви предложим е нещо, което все по-рядко се вижда. Двама непобедени боксьори се бият за трофей, който ще ги изведе до мач за обединението на титлите в тежка категория. Сигурен съм, че подобен мач до сега не сте гледали. Бях на дъното, после стигнах върха, само за да се озова отново най-ниско долу. Сега си връщам формата и вярвам, че точно този мач ще бележи моето голямо завръщане в бокса", заяви Тайсън Фюри пред "The Telegraph".

View this post on Instagram

@bendavison_ @mtkglobal @wbcboxing @btsport

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички